76 Rugaciune Pentru Nepoti Bolnavi

76 Rugaciune Pentru Nepoti Bolnavi. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

Prezentat Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugaciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Cu Efecte Miraculoase și Rapide

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Prislop Manastirea Romanilor Rugaciunea De Sambata Doamne Iisuse Hristoase Judecatorul Meu Preadrept Cunosc Ca Pacatele Mele Sunt Fara De Numar De Aceea Te Rog In Aceasta Zi In Care De Iosif

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Rugaciune Pentru Copilul Bolnav Crestinortodox Ro

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale... Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave!

Rugaciuni Pentru Vindecarea Bolilor Cele Mai Puternice Rugaciuni Tamaduitoare

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. A facut minuni pentru sute de bolnavi. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugăciunea Pentru Nepot Ca Să Nu Se Imbolnăvească Rugăciune Pentru Bunica Copiilor

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. A facut minuni pentru sute de bolnavi. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Rugaciune Pentru Parinti Bolnavi Sau In Necazuri Yve Ro

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … .. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugaciuni Pentru Sanatate Trei Rugaciuni Puternice Care Sunt Vindecatoare De Boli Stirile Kanal D

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …. A facut minuni pentru sute de bolnavi. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa... Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Ridica Frunze Onestitate De Rugaciune Pentru Copii Bolnavi Ayoberbuatbaik Org

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului.. A facut minuni pentru sute de bolnavi.

Rugăciune Pentru Bolnavi Către Sfantul Efrem Cel Nou Doxologia

Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului.

Rugăciuni Pentru Copiii Noștri Triadikon

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. A facut minuni pentru sute de bolnavi. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugaciuni Pentru Copiii Nostri Cuvantul Ortodox

Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! A facut minuni pentru sute de bolnavi. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Carti Minunate

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!

Rugăciune De Ajutor Pentru Copii Rugăciune Puternică Pentru Copii Bolnavi Pe Care O Rostesc Părinții

Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.. . Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Este Grabnic Ajutătoare

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). A facut minuni pentru sute de bolnavi. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Ridica Frunze Onestitate De Rugaciune Pentru Copii Bolnavi Ayoberbuatbaik Org

Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! A facut minuni pentru sute de bolnavi. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). A facut minuni pentru sute de bolnavi.

Rugaciuni Puternice Pentru Bolnavi Si De Sanatate Care Alunga Boala Si Suferinta

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. A facut minuni pentru sute de bolnavi.. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Rugaciune Pentru Caz De Pandemie Si De Orice Boala Youtube

Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Variabil Origine Buget Rugaciune Pentru Copii Arsenie Boca Officegenie Org

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugaciune Pentru Bolnavi Crestinortodox Ro

Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele)... Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Rugăciune Pentru Copilul Bolnav Doxologia

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugaciunea Lui Arsenie Boca Pentru Sanatate Si Vindecare De Boala Youtube

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. A facut minuni pentru sute de bolnavi. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Este Grabnic Ajutătoare

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! A facut minuni pentru sute de bolnavi. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

50 Rugaciuni Ideas Rugăciune Spiritualitate Religie

Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave!

Rugăciune Pentru Copii De Citit Dimineața Dar și Seara

A facut minuni pentru sute de bolnavi. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugaciuni Catre Sfantul Efrem Cel Nou Pentru Izbavirea De Patimi Trupesti Dependenţe La Vreme De Boala Si In Cazuri De Boli Incurabile Cuvantul Ortodox

Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa... Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

O Rugăciune Pentru Copii Alcătuită De Episcopul Nicolae Velimirovici Credinţa Ortodoxă Romană

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … A facut minuni pentru sute de bolnavi. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului... Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Rugăciune De Ajutor Pentru Copii Rugăciune Puternică Pentru Copii Bolnavi Pe Care O Rostesc Părinții

A facut minuni pentru sute de bolnavi.. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Idei Pentru Timpul De Rugăciune Scoala Duminicala Ro Proverbe 22 6

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugăciunea Mamei Pentru Copilul Bolnav Ii Ajută Pe Cei Mici Cand Au Probleme De Sănătate Spynews Ro

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave!. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.

Rugaciune Pentru Sanatate Si Vindecare De Boala Youtube

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă)... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Rugăciune Către Sfintele Cuvioase Xenia Matroana și Maria Pentru Vindecarea De Depresie și Boli Psihice Doxologia

Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Rugaciune Facatoare De Minuni Pentru Bolnavi Catre Sfantul Efrem Cel Nou Youtube

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugaciuni Pentru Vindecarea Bolilor Cele Mai Puternice Rugaciuni Tamaduitoare

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Carte De Rugaciuni Pentru Copii Patriarhia Romana Emag Ro

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugăciune Pentru Copii Bolnavi Cea Mai Puternică Rugăciune De Ajutor Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele)... Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Pe Care Orice Părinte Trebuie Să O știe Sfatulparintilor Ro

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! A facut minuni pentru sute de bolnavi. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugaciune Pentru Bolnavi Crestinortodox Ro

Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă)... Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugaciunea Care Face Minune Pentru Copii Atunci Cand O Rostesc Mamele Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

Rugăciuni Pentru Copiii Noștri Triadikon

Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! A facut minuni pentru sute de bolnavi. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

10 Rugăciuni Pentru Alungarea Fricii și Vindecare Ucenic

Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! A facut minuni pentru sute de bolnavi. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave!. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou... Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele)... Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Rugăciune Pentru Copii Bolnavi Cea Mai Puternică Rugăciune De Ajutor Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale... Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului.. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului.

Rugăciunea Pentru Nepot Ca Să Nu Se Imbolnăvească Rugăciune Pentru Bunica Copiilor

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului.. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului.

Rugaciuni Pentru Omul Bolnav

A facut minuni pentru sute de bolnavi. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … A facut minuni pentru sute de bolnavi. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugaciunea Care Face Minune Pentru Copii Atunci Cand O Rostesc Mamele Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugăciunea asta către iisus hristos vindecă bolile grave! A facut minuni pentru sute de bolnavi. Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Rugaciuni Pentru Vindecarea Bolilor Cele Mai Puternice Rugaciuni Tamaduitoare

Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa... Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

A facut minuni pentru sute de bolnavi... Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

Rugaciuni Copii Cele Mai Puternice Rugaciuni Pentru Copii Centrul De Parenting

Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!

Rugaciuni Catre Sfantul Efrem Cel Nou Pentru Izbavirea De Patimi Trupesti Dependenţe La Vreme De Boala Si In Cazuri De Boli Incurabile Cuvantul Ortodox

A facut minuni pentru sute de bolnavi. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Prima rugaciune este adresata mantuitorului nostru iisus hristos, a doua este adresata maicii domnului, a treia rugaciune este de asemenea o rugaciune foarte puternica pentru vindecare de boli adresata sfantului efem cel noi, iar ultima este adresata sfântului. A facut minuni pentru sute de bolnavi. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale... Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Popular posts from this blog

Colecție Rugaciune Catre Iisus Excelent

Icoana Facatoare De Minuni Namaiesti