Colecție Rugãciunea De Luni Seara Gratuit

Colecție Rugãciunea De Luni Seara Gratuit. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Canon De Rugăciune Către Maica Domnului Luni Seara Glasul 1 Doxologia

Cel mai tare Canon De Rugăciune Către Maica Domnului Luni Seara Glasul 1 Doxologia

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

Credinta Mea Rugaciunea De Luni Seara Facebook

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

10 Rugăciuni Ale Lui Arsenie Boca Ce Se Intamplă Daca Le Spui Zi De Zi

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Cum Să Te Rogi De Luni Să ți Meargă Bine Toată Săptămana

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Rugăciunea De Luni Iți Va Merge Bine Toată Săptămana Dacă O Rostești Stirile Kanal D

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Download Rugaciuni Audio Crestin Ortodox Free For Android Rugaciuni Audio Crestin Ortodox Apk Download Steprimo Com

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Rugăciunea De Luni Iți Va Merge Bine Toată Săptămana Dacă O Rostești Stirile Kanal D

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:.. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Rugăciunea De Luni Rostește O In Fiecare Dimineață Ca Să ți Meargă Bine Toată Săptămana

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciunea De Luni Care Are O Mare Putere Rostește O Chiar De Astăzi Wowbiz

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Meditatia De Luni Seara Rugăciune Către Tara Youtube

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti... Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugaciunea De Luni Seara Youtube

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. . Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

33 Biblia Ideas In 2021 Citate Frumoase Citate Creștine Ganduri

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Program Decada De Rugăciune Pentru Unitatea Crestinilor 2020 Episcopia Greco Catolica Oradea

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugaciunea De Miercuri Youtube

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciune Luni Viral Pe Internet

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti... Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

Credinta Mea Rugaciunea De Luni Seara Facebook

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Canon De Rugăciune Către Maica Domnului Luni Seara Glasul Al 7 Lea Doxologia

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Meditatia De Luni Seara Rugăciune Către Tara Youtube

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:.. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Seri De Rugăciune La Targu Mures In Fiecare Zi De Luni Din Postul Mare Reintregirea

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti... Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

Rugaciuni Luni Sfantul Duh

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugaciune Pentru Sot Cele Mai Puternice Rugaciuni Pe Care Le Poate Spune O Femeie Pentru Barbatul Ei Sfatulparintilor Ro

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciuni De Miercuri Pagina 40 Mesajefrumoase Com

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugăciunea Zilei De Luni Doxologia

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Carte Rugaciuni Cu Scris Mare Pdf

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Citește Rugăciunea De Luni Pe Care Pr Arsenie Boca O Rostea Pentru Vindecare și Iertare Păcate Cred In Dumnezeu

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugaciunea De Luni Ce Este Bine Sa Rostesti La Fiecare Inceput De Saptamana Kanal D Romania

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciunea De Luni Seara Fii Cu Noi Măicuţă Bună Si N Această Noapte Mesajefrumoase Com

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugăciunea De Seară Viral Pe Internet

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti... Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Rugăciunea De Luni Viral Pe Internet

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. .. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

26 Buna Seara Luni Ideas Citate Frumoase Citate Memorabile Cuvinte Adevărate

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: . Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugaciunea De Luni Credinţa Ortodoxă Romană

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciunea De Miercuri Viral Pe Internet

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele... Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugaciunea De Seara Youtube

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

01 Rugaciunea De Luni Seara Youtube

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:

01 Rugaciunea De Luni Seara Youtube

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Facebook

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Rugaciunile De Seara Crestinortodox Ro

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Plansurile Sfantului Efrem Sirul Luni Seara

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:

Https Www Click Ro Sites Default Files Styles Mobile Article Main Big Public Medias 2021 02 07 Candles 2628473 640 Jpg Itok Zdvratjg

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciunea De Miercuri Ce Rugăciune Să Rostești In A Treia Zi A Săptămanii

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Rugaciune De Multumire Cele Mai Puternice Rugaciuni De Multumire Spune Le Zilnic Sfatulparintilor Ro

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Citeste Cele Două Rugăciuni Puternice In Fiecare Zi De Miercuri Te Feresc De Tot Răul Au Mare Putere Ortodoxia Me

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Rugaciuni De Seara Pentru Copii Crestinortodox Ro

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu... Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugăciunea De Luni Seara Fii Cu Noi Măicuţă Bună Si N Această Noapte Mesajefrumoase Com

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciunea De Luni Iți Va Merge Bine Toată Săptămana Dacă O Rostești Stirile Kanal D

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciunea Zilei De Luni Doxologia

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugaciunea De Miercuri Sfantul Duh

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Cum Să Te Rogi De Luni Să ți Meargă Bine Toată Săptămana

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti... Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Rugăciuni De Luni Pagina 22 Mesajefrumoase Com

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa... Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:.. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Rugaciunea De Miercuri Crestinortodox Ro

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:

Rugăciunea Zilei De Luni Doxologia

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugăciunea De Luni Seară Primeste Rugăciunea Gurii Celei Necurate

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:.. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

33 Biblia Ideas In 2021 Citate Frumoase Citate Creștine Ganduri

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Pin On Eu

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugaciunea De Miercuri Sfantul Duh

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugăciunea De Noapte Viral Pe Internet

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Https Ziarulunirea Ro Wp Content Uploads 2020 03 Afi C8 99 Paraclisul Tinere C8 9bii Jpg

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugaciuni Pentru Ziua De Luni Crestinortodox Ro

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

Rugaciuni Luni Sfantul Duh

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. .. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

Rugaciunea De Miercuri Youtube

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:.. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Rugăciunea De Luni Seara Doamne Iți Mulțumesc Că Ai Avut Grijă De Mine și Astăzi Mesajefrumoase Com

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Limită El Mister Rugaciunea De Luni Pentru Copii Autismpda Org

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Canon De Rugăciune Către Maica Domnului Luni Seara Glasul 1 Doxologia

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:

Rugaciunea De Seara Youtube

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa... Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:

Rugăciunile De Seară Scrise și Citite Toate Rugăciunile Care Se Zic La Culcare Youtube

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:

Canon De Rugăciune Către Maica Domnului Luni Seara Glasul 1 Doxologia

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:.. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Rugaciunea De Seara Nu Te Culca Fara Sa O Rostesti Sfatulparintilor Ro

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Plansul De Luni Seara Rugaciune Deosebit De Puternica A Sfantului Efrem Sirul Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugaciunea De Luni

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Rugaciunea De Miercuri Sfantul Duh

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Lunea Mare Din Săptămana Patimilor Obiceiuri și Superstiții Rugăciunea Zilei

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: .. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Canon De Rugăciune Către Maica Domnului Luni Seara Glasul Al 8 Lea Doxologia

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

Video Rugăciunea De Luni Preoții Spun Că Vei Avea Spor Toată Săptămana Click Mobile

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa... Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugaciunea De Miercuri Sfantul Duh

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seară Are Efect Imediat Dacă O Rostești Inainte De Culcare

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

1

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Pin On Eu

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa.

Plansul De Luni Seara Rugaciune Deosebit De Puternica A Sfantului Efrem Sirul Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Plansul De Luni Seara Sfantul Efrem Sirul Crestinortodox Ro

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Video Rugăciunea De Luni Preoții Spun Că Vei Avea Spor Toată Săptămana Click Mobile

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciuni De Luni Ce Rugăciune Să Rostești In Fiecare Zi A Săptămanii

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:.. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Sptmna De Rugciune Luni Seara 5 Nu Ne

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Rugăciunea De Noapte Viral Pe Internet

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu... Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti.

Rugăciunea De Miercuri Viral Pe Internet

Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti... Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari:

Rugaciunea Zilei De Luni Parohia Ortodoxa Romana Sfantul Proroc Elisei Fermo

Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciunea Zilei Luni 18 Octombrie 2021 Rugăciune Scurtă Pentru O Zi Binecuvantată Youtube

Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari:

Rugăciunile De Seară Scrise și Citite Toate Rugăciunile Care Se Zic La Culcare Youtube

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu... Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugaciunea De Joi Sfantul Duh

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Primeste rugaciunea gurii celei intinate si necurate, stapane al tuturor, iubitorule de oameni, iisuse hristoase, si sa nu te ingretosezi de mine ca de unul ce sunt nevrednic si nepriceput, nici sufletul meu care de iad se apropie sa. Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.

Rugaciuni Luni Sfantul Duh

Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii tale celei mari: Doamne iisuse hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii tale dumnezeieşti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării tale celei mari: Preotii spun ca iti aduce noroc si te fereste de rele.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Popular posts from this blog

Colecție Rugaciune Catre Iisus Excelent

Icoana Facatoare De Minuni Namaiesti