Icoana Trihirusa Manastirea Neamt

Icoana Trihirusa Manastirea Neamt. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti.

Manastiri Moldova Manastirea Neamt

Cel mai tare Manastiri Moldova Manastirea Neamt

Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf.

Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul.

Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe.

24 Aprelya 2014 Mănăstirea Sf M Mc Teodor Tiron

04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de.. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de... A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului Trihirusa De La Mănăstirea Neamț A Ajunș La Biserica Precista Din Bacău Arhiepiscopia Romanului Si Bacaului

Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini.. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc.

Icoana Maicii Domnului Cu Trei Maini De La Mănăstirea Neamţ Youtube

04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este. Icoana maicii domnului de la. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni... Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana.

Cinstirea Icoanei Maicii Domnului Tricherousa 28 Iunie Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos... Icoana maicii domnului de la.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Neamț Mănăstirea Neamţ

29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini.

Maica Domnului Lidianca De La Mănăstirea Neamţ Romania Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Icoana maicii domnului de la. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Neamț Mănăstirea Neamţ

A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf.. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Icoana maicii domnului de la. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului Trihirusa De La Mănăstirea Neamț A Ajuns La Biserica Precista Din Bacău Protopopiatul Bacău Www Protoieriabacau Ro

Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este.. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos... 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos.

Judeţul Neamţ Tăramul Icoanelor Făcătoare De Minuni Minunile Atribuite Icoanelor De La Mănăstirile Neamţ Si Bistriţa

Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe.

Icoana Maicii Domnului Trihirussa Cea Mai Cunoscută Jertfă Din Ortodoxie Doxologia

10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica.. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini.

Cinstirea Sfintei Icoane A Maicii Domnului Indrumătoarea De La Mănăstirea Neamț Doxologia

De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini.

Icoana Făcătoare De Minuni A Sfintei Ana De La Mănăstirea Bistriţa Alinare In Acest Veac Zbuciumat Ziarul Ceahlaul

10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos.. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Icoana maicii domnului de la.

Află Care Sunt Icoanele Făcătoare De Minuni Din Romania Pe Județe

Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Icoana maicii domnului de la.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Neamț Doxologia

În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț.. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50.

Cinstirea Sfintei Icoane A Maicii Domnului Indrumătoarea De La Mănăstirea Neamț Doxologia

Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Icoana maicii domnului de la.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Neamț Mănăstirea Neamţ

29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc.. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul... Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini.

Icoana Făcătoare De Minuni Trihirusa Adusă La Slobozia

Icoana maicii domnului de la.. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt... Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este.

Icoana Maicii Domnului Manastirea Neamt Jud Neamt Maica Domnului Prea Curata Fecioara Maria

Icoana maicii domnului de la... Icoana maicii domnului de la. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este.

Icoana Maicii Domnului De La Manastirea Neamt Lidianca Crestinortodox Ro

Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul... 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. Icoana maicii domnului de la.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului A Adunat Mii De Oameni La Slobozia

Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. . Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni.

Icoana Maicii Domnului Cu Trei Maini Mănăstirea Neamț Doxologia

A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc... Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe.

Panaghia Tricherousa Icoana Maicii Domnului Cu Trei Maini Crestinortodox Ro

Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este... 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Icoana maicii domnului de la. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos... 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de.

Totul Despre Icoane Biserici Cu Icoane Facatoare De Minuni Din Romania

Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana.. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt... 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos.

9 Iulie Cinstirea Icoanei Maicii Domnului Indrumătoarea De La Mănăstirea Neamţ C

Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este.. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Neamț Doxologia

Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul.. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc.

Icoana Maicii Domnului Cu Trei Maini De La Mănăstirea Neamţ Doxologia

Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni.. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. Icoana maicii domnului de la... Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul.

Icoana Maicii Domnului Cu Trei Maini Manastirea Neamt Maica Domnului Prea Curata Fecioara Maria

Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti... 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei.. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț.

Icoana Maicii Domnului Manastirea Neamt Jud Neamt Maica Domnului Prea Curata Fecioara Maria

29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc... . Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului Trihirusa De La Mănăstirea Neamț A Ajunș La Biserica Precista Din Bacău Arhiepiscopia Romanului Si Bacaului

De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt... Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei.. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos.

9 Iulie Cinstirea Icoanei Maicii Domnului Indrumătoarea De La Mănăstirea Neamţ C

A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. .. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este.

Icoana Maicii Domnului A Sfantului Ioan Damaschin Trihirussa Doxologia

04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei.

Vindecare Prin Rugăciune La Icoana Maicii Domnului Kazanskaia Icoane Pentru Vindecare Pentru Vedere

Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni.. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50.

Schita Dupa Icoana Maicii Domnului Trihirusa Manastirea Neamt Albastru De Mai Departe

Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. Icoana maicii domnului de la. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana.

Istoria Icoanei Maicii Domnului Trihirusa Cea Cu Trei Maini Manastirea Lipnita

03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei... Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de.

Icoana Maicii Domnului Cu Trei Maini Manastirea Neamt Maica Domnului Prea Curata Fecioara Maria

03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei.. . Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni.

Cinstirea Sfintei Icoane A Maicii Domnului Indrumătoarea De La Mănăstirea Neamţ Sf Sfinţit Mc Pangratie Episcopul Tavromeniei

Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana.. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul.. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de.

Panaghia Tricherousa Icoana Maicii Domnului Cu Trei Maini Crestinortodox Ro

03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica... 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului Trihirusa De La Mănăstirea Neamț A Ajunș La Biserica Precista Din Bacău Arhiepiscopia Romanului Si Bacaului

03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt... 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei.

Care Este Cea Mai Veche Icoană Din Romania Se Află La Manăstirea Neamț Are 1354 De Ani și Este Pictată Pe Ambele Fețe Click Mobile

Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana.. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț.

Doc Icoana Maicii Domnului A Sfantului Ioan Damaschin Tricherousa Cu Trei Maini 28 Iunie Si 12 Iulie Stea Emy Academia Edu

De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. 03/03/2012 · icoana maicii domnului cu trei maini (trihirusa), icoana vindecatoare de boli, a fost adusa la bucuresti de la manastirea neamt pentru a participa la festivitatile religioase prilejuite de aniversarea duminicii ortodoxiei la biserica icoanei. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50.

Bourul Coace Ciupercă Icoana Maicii Domnului Margine Decor Auriu Ruralbierzoalto Com

De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Cateva manastiri din zona neamtului adapostesc mai multe icoane considerate facatoare de minuni. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe... 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului Trihirusa De La Mănăstirea Neamț A Ajuns La Biserica Precista Din Bacău Protopopiatul Bacău Www Protoieriabacau Ro

De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos... 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos.

Totul Despre Icoane Biserici Cu Icoane Facatoare De Minuni Din Romania

Duminica, 10 mai 2020, ora 06:50... 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti... 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc.

Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii Domnului Trihirusa De La Mănăstirea Neamț A Ajunș La Biserica Precista Din Bacău Arhiepiscopia Romanului Si Bacaului

A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este.

Icoana Făcătoare De Minuni Trihirusa Adusă La Slobozia

În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica. De cine si cand a fost adusa la manastirea neamt. 10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Gheorghe se afla si o icoana, mai putin cunoscuta, numita „icoana cu trei maini" (trihirusa), care este o icoana foarte veche in arabescuri, reparata in anul 1866, in timpul staretului timotei, de monahul agapie zugravul. 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc. Zecii de oameni stau la coada, inca de sambata dimineata, pentru a saruta racla in care a fost depusa icoana.

Icoana Făcătoare De Minuni Trihirusa Adusă La Slobozia

Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini. Icoana maicii domnului trihirusa va fi adusa vineri, 28 iunie, de la manastirea neamt la biserica inaltarea domnului si sfantul voievod stefan cel mare din ploiesti. A fost adusă în ţară în anul 1788 de sf. 04/12/2013 · icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" este prăznuită pe 12 iulie, 28 iunie și 4 decembrie.această icoană a maicii domnului este cunoscută sub numele de icoana maicii domnului „cu trei mâini", icoana maicii domnului „a sfântului ioan damaschin" sau icoana maicii domnului „trihirussa".conform tradiției, această icoană a maicii domnului era zestrea de... 29/02/2012 · "sâmbătă, 3 martie 2012, manifestarea va începe la orele 9.30 cu întâmpinarea la intrarea în comuna afumați (judeţul ilfov) a icoanei maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) adusă de la manastirea neamt de către preacuviosul părinte stareţ benedict sauciuc.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Neamț Doxologia

Aceasta icoana se foloseste in procesiuni, iar in timp de seceta este aducatore de ploaie si este... Icoana este minunata atat prin maiestria cu care a fost lucrata si pentru vechimea ei, cat si pentru faptul ca este zugravita pe ambele fete, pe spatele ei fiind icoana sfantului mare mucenic gheorghe. În continuare, icoana maicii domnului (trihirusa) va fi dusă în procesiune şi aşezată spre închinare la biserica.. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț.

Judeţul Neamţ Tăramul Icoanelor Făcătoare De Minuni Minunile Atribuite Icoanelor De La Mănăstirile Neamţ Si Bistriţa

10/08/2019 · icoana maicii domnului cu trei mâini (trihirusa) de la mănăstirea neamţ este o copie după icoana de la mănăstirea hilandar din muntele athos. Paisie, stareţ al mănăstirii neamț.. Printre acestea este icoana maicii domnului cu trei maini.

Popular posts from this blog

Colecție Rugaciune Catre Iisus Excelent

Icoana Facatoare De Minuni Namaiesti